Et event som Garmin Challenge Herning kunne ikke afvikles uden de mange frivillige, som alle er med til at give deltagere og publikum en sikker og god oplevelse ved vores triatlonstævne.

Vi er derfor dybt taknemmelig for hver en frivillig, som melder sig til at bruge en dag sammen med os – det er uanset om du hjælper vore professionelle livreddere med at holde med atleterne på svømmeruten, viser vej på cykel-/løberute eller om du sørger for at atleterne har adgang til væske og energi på turen.

Mange lokale foreninger bidrager allerede med et stort antal frivillige, men kunne også tænke dig at bidrage, uden at have tilknytning til en lokal forening, har du muligheden for at melde dig lige herunder, til lige præcis den opgave, du synes lyder allermest spændende – vil du vide mere om opgaverne, kan du læse en kort præsentation under tilmelding, eller du kan kontakte os på info@challenge-denmark.com

Som frivillig får du:

 • En helt forrygende dag, med masser af god energi
 • Lækker frivillig T-shirt (løbe t-tshirt)
 • Mulighed for at opleve triatlonstævnet helt tæt på
 • Forplejning (sandwich og sodavand)*

* Er du frivillig igennem en forening, vil din forening stå for forplejningen, og der kan således være en anden forplejning end nævnt her.

 

 

 

//////////////////////////

Vil du være en vigtig brik i at få afviklet et sikkert triatlonstævne?

Så skal du måske være én af vore mange frivillige, som får hjulene til at snurre, både på selve løbsdagen, men også i dagene lige op til, og dagene umiddelbart efter stævnet? De frivillige løser mange forskellige opgaver, som alle er vigtige for et sikkert stævne.

Af opgaver kan fx. nævnes:

 • Udlevering af af væske og energi på cykel- og løberute
 • Opsætning / nedtagning af hegn til skiftezoner og løberute
 • Overrækkelse af medaljer og t-shirt til alle som gennemfører
 • Vejvisning på cykel- og løberute
 • Registrering af deltagere / udlevering af startpakke (startnummer, taske mv.)

Frivillig – forening

Pt søger vi foreninger, som kan stille med minimum 10 personer til at løse opgaver før, under og efter løbsdagen. Foreninger som stiller med det aftalte antal hjælpere modtager en kontant belønning til foreningskassen. Eksempler på, hvad foreninger bruger deres optjente belønning på:

 • Træningsture i udlandet.
 • Sociale arrangementer for alle der har hjulpet.
 • Indkøb af nyt materiel til foreningen.

Frivillig – enkeltperson

Er du ikke en del af en forening, men brænder du alligevel, enten for triatlon eller større events, og vil du gerne melde dig som frivillig? Så finder du snart en mulighed for at melde dig som frivillig lige her på siden.

Mållinje crew  Tidsrum: 10-19 4-6 personer

Hjælper med at skabe den gode stemning omkring mållinjen, og sørger for at atleterne får deres finisher medalje og væske umiddelbart efter at have passeret mål og guider atleterne mod after race området.Er vejret koldt og vådt udleveres også regnslag og/eller varmetæpper.

Opsamling af skiftetasker Tidsrum: 8-14.30 – 4 personer

Du hjæper atleterne med at få dere skiftetasker i de rette bure ved start / efter skift fra svømning til cykling, så de kan transporteres til målområder
Atleterne afleverer følgende tasker.

 • Run bag (blå), indeholder udstyret de skal bruge til løb, bl.a. løbesko.
 • Afterrace (grøn) med de ejendele de skal bruge umiddelbart efter de kommer i mål.
 • Bike bag (rød) afleveres efter svømning, og indeholder her deres udstyr fra svømningen.

Transport af skiftetasker Tidsrum: 08.30 – 15 2 personer.

Kørekort og erfaring med kørsel af stor varevogn med lift nødvendig.
Du sørger for at pakkebure med skiftetasker læsses på bilen i samarbejde med teamet som står for opsamlingen. Herefter transporterer du taskerne til Sdr. Anlæg hvor de aflæsses sammen med teamet som står for sorteringen.

Energidepot løberute Tidsrum 11 – 19 op til 20 personer.

Du sørger først og fremmest for at kopper og fade er fyldte og bliver udleveret til atleterne, når de kommer forbi. Når kopper og fade er fyldte må der må gerne heppes på atleterne.

Bike check-in fredag 16-20, lørdag 7.30.09.30 og 11.30-13 3 personer (gerne de samme, men ikke et krav).

I samarbejde med officials fra Triatlon Danmark sørger du for at checke at atleternes udstyr (cykel og hjelm) lever op til sikkerhedskravene.

Garmin Heppekor (løberuten) Tidsrum: 12-18 3-5 personer

Sørger for at skabe den gode fest i Garmin powerzonen, hvor publikum opfordres til at hjælpe atleterne på vej med deres opbakning.

Trafikofficial – særlig uddannelse tilbydes Tidsrum: 08-16

Som trafikofficial må du regulere trafik ved alle større arrangementer, såsom maratonløb, cykelløb, festivaler eller andre arrangementer hvor der er et stort antal mennesker. Til denne position kræves særlig uddannelse, som vi tilbyder dig i weekenden 4-5 juni. Læs mere om uddannelsens indhold og krav: Bliv trafikofficial