Dansk mester i Halv-Ironman stiller op til Garmin ChallengeHerning

Thor Bendix MadsenEfter et år med mange skader, stiller Thor Bendix Madsen, tidl. dansk mester i Halv-Ironman, op til Garmin ChallengeHerning lørdag d. 11. september – og han har ét mål: At kæmpe med om sejren. Mød den 21-årige triatlet lige her.

Navn: Thor Bendix Madsen
Alder: 21 år
Favorit disciplin: Løb
Største tri-præstation: Dansk mester i Halv-Ironman 2020.

Hvornår begyndt du at dyrke Triatlon – og hvorfor?
Jeg begyndte i 2015. Inden da havde jeg spillet fodbold hele mit liv, men jeg følte, at det var tid til at prøve noget andet. Derfor begyndte jeg at løbe og med tiden kom også de andre discipliner med. Min far har altid dyrket triatlon, og jeg var fascineret af sporten – både hvad den kræver af træning og den måde, der køres race på.

Hvorfor stiller du op til Garmin ChallengeHerning?
Først og fremmest fordi jeg synes det er et mega-fedt stævne med god stemning. Jeg har desværre aldrig kørt det før – udover som stafet en enkelt gang – men jeg har været med på sidelinjen et par gange, hvor jeg tænkt: Det skal jeg prøve en dag!

Derudover er det en del af min “Kom-tilbage-til-tri”-plan, da jeg har haft et år med træthedsbrud i lænden, brækket kraveben, brækket skulderblad og et brækket ribben. Jeg savner altså virkelig at køre race, og derfor det perfekt at starte med et Challenge-stævne i Danmark.

Hvorfor synes du andre skal race i Herning? 

  1. Det er et velorganiseret stævne i Danmark
  2. Et perfekt mål at træne op til
  3. Mega god stemning på en fed rute!

Hvad er dit mål til Garmin ChallengeHerning?
At kæmpe med om sejren – selvfølgelig 😉

Hvad drømmer du om i tri-verden på den lange bane?
At kunne kæmpe med om sejren til de store stævner i verden fx Challenge Roth, Hawaii, 70.3 VM mfl. Samtidig drømmer jeg om at have det supersjovt med den sport, som jeg bare elsker.

 

Mød Thor eller race imod ham lørdag d. 11. september til Garmin ChallengeHerning.

Thor Bendix Madsen er tidligere dansk mester på den halve Ironman

Inge