GARMIN fornyer titelsponsorat med CHALLENGEHERNING i 2021

GARMIN CHALLENGEHERNING bliver navnet på Hernings triatlonstævne i juni 2021. CHALLENGEHERNING fornyer nemlig titelsponsoratet med Garmin, der igen bliver navnesponsor for områdets største triatlonbegivenhed.

Det bliver ikke hvem som helst, der lægger navn til, når ”Challenge” indtager Herning i juni 2021.
CHALLENGEHERNING fornyer nemlig samarbejdet med Garmin, og det betyder, at det midt- og vestjyske triatlonstævne får navnet GARMIN CHALLENGEHERNING.

“Vi er ikke bare stolte over, at Garmin igen vil være navnesponsor til GARMIN CHALLENGEHERNING, vi er beæret. Garmin er global markedsleder indenfor triatlon- og sportsudstyr, og de er kendte for både deres overbevisende design, høje kvalitet og den værdi, de giver udøverne på ruten. Det er de samme værdier, som vi vægter utrolig højt, når vi arrangerer triatlons i hele verden”, siger Jort Vlam, CEO for CHALLENGEFAMILY.

Garmin har flere gange lagt navn til løbet i Herning, og sådan skulle det også have været i 2020, hvor løbet desværre blev udskudt til 2021 grundet COVID-19.

“Vi er stadig rigtig kede af, at GARMIN CHALLENGEHERNING ikke kunne gennemføres sidste år, men det stopper os ikke. Det har tværtimod kun skabt endnu mere passion omkring 2021, og her er jeg sikker på, at vi sammen med Garmin kan skabe et innovativt løb for selv de mest dedikerede udøvere”, siger Jort Vlam.

Hos Garmin glæder de sig også over, at CHALLENGEHERNING igen er klar i Danmark.

“Efter et år uden CHALLENGEFAMILY i Herning, glæder vi os bare endnu mere til, at vi igen i 2021 kan lægge navn til GARMIN CHALLENGEHERNING. Vi glæder os til igen at være tæt på dem, som vores produkter handler om – udøverne og atleterne – og vi glæder os til igen at byde dem velkommen i Herning”, siger Christine Jæger, der er Consumer Marketing Manager hos Garmin Danmark.

Hun fortæller, at atleter, såvel som tilskuere, kan se frem til en dag fyldt med underholdning og aktiviteter både langs ruten og ved mållinjen.

GARMIN CHALLENGEHERNING finder sted d. 12. juni 2021. Det er allerede nu muligt at tilmelde sig en af de to distancer: GARMIN CHALLENGEHERNING Middle, der byder på 1,9 km svømning, 90 km cykling og 21,1 km løb, eller CHALLENGEHERNING ForAll, der kræver 400 m svømning, 20 km cykling og fem km løb. Begge distancer kan klares individuelt eller som hold. Se mere på: www.challenge-denmark.com 

Løb mod mål , Challenge Herning